Son Şans'taki Evim / Hope Ramsay - Last Chance Serisi 2



Serinin ikinci kitabı da e-book olarak elime geçti ve bir gün de bitti. İlk kitaptaki düşüncem aynı, hiç değişmedi. Hope Ramsay'in güçlü bir kalemi var ve okurken sizi sıkmadan keyiflendirebiliyor.
Son Şans'ta ki Evim kitabında eksantrik Son Şans kasabasının gene bir o kadar eksantrik ailesi olan Rhodes'lerin ortanca oğlu Nascar yarışçısı Tulane ile Sarah arasındaki ilişki konu ediliyor. Olayların örgüsü kasabada da devam ettiği için diğer aile üyelerinden ve kasaba sakinlerinden kopmuyorsunuz (bu arada Clay ve jane evlenmişler bunu da öğrendik).

Keyifli, eğlenceli bir roman ile karşı karşıyasınız. En çok neyi sevdiğimi belirtmek istiyorum. Bu tarz romanlarda olan güçlü erkek karakterleri bana biraz fantezi gibi gelirdi. Yani "yıkılmadım ayaktayım" tarzında karakterler sadece kitaplarda olur diye düşünüyor insan. Burada ki erkek karakterler de kuvvetli ama yeri geldiğinde duygularına göre hareket edip ağlayabilmeleri kitabı çok doğal hale getirmiş. Hayatın bir parçasını okuyurmuşsunuz gibi.

Ramsay'in beğendiğim yazarlardan biri olduğunu bu iki roman sonrasında söyleyebilirim. Bakalım serinin diğer kitapları nasıl olacak?
Heyecanla bekliyorum.



ALINTILAR
Kraliçe Arı onun gayri resmi ünvanıydı, asla yüzüne söylenmezdi. Aslında bu ünvanın pek de bir gücü var denemezdi. Gerçekte herkesin önünde el pençe divan durduğu belalı kadın Lillian Bray’di. Herkese sözünü dinleten Miriam Randall’dı. Herkesin en yakın dostu olmasını istediği kadın ise, Ruby Rhodes’du. (s.80)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hilal Görününce / Sevinç Çokum

Görünmez Kentler / Italo Calvino

Elektra & Sophokles