Serserinin Öpücüğü / Anna Campbell - Sons of Sin Serisi 2

Serserinin Öpücüğü


Konusunu (arka kapak) ilk okuduğumda bayağı ilginç gelmiş ve beni merak içerisinde bırakarak okumayı planlamıştım. Vakit bulup okumaya başladığımda, beklentimin aksine orta halli bir kitap ile karşı karşıya olduğumu fark ettim. Konusuna göre olayların gelişimi ağır ilerliyor, gereksiz konularla ise uzatmalarla sıkılmanıza sebep oluyordu.
Anna Campbell'in tarzını beğenmeme rağmen vasat bir kitap diyebilirim. Halbuki daha eğlenceli diyalogların yer alacağı ve daha aksiyonlu sahnelerin olabileceği bir kitap olabilirmiş. 
Gene de vaktiniz varsa okuyabilirsiniz.

ALINTILAR
Adam nakış çemberini Genevieve'den çekti. Genç kadın özgü dolu bir yorum bekliyordu. Henüz anlayamadığı bir sebepten ötürü bu adam sevimli olmaya kararlı görünüyordu.
Bir sessizlik oldu. Genevieve kaçamak bir bakış atmaya cesaret etti. Adam dikkatli bir şekilde ifadesiz yüzünü koruyordu.
"Bir şakayık," dedi genç kadın, yardımcı olmaya çalışarak.
Adamın ağzı gerildi, ancak gülmemesi lehineydi.
"Bunu... görüyorum."

"Gerçekten mi?" Genç kadın nakışını geri alıp dikkatle inceledi. Baktığı şeyin ne olduğunu bilen kendisi bile, nesneyi ayırt edemiyordu. (s.41)


Hepsinden öte Harmsworth piçi olmaktan yorulmuştu.
Karnında kıvrılan öfke yatışıp demir kadar sert bir kararlılığa dönüştü. Tanrının belası Harmsworth Mücevheri'ni bulacak ve o cicili bicili değersiz şeyi kravatına iğneleyecekti. Sanki bir sancakmış gibi sosyetenin yüzüne doğru sallayacaktı. Ta ki onlar, gerçek bir Harmsworth olmada da ellerindeki tek Harmsworth'ün o olduğunu kabul edinceye dek.

Bundan sonra isteyen ona piç diyebilirdi. (s.11)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hilal Görününce / Sevinç Çokum

Görünmez Kentler / Italo Calvino

Elektra & Sophokles